To those visitors who can not read Swedish, I have now added the Google Translate - enjoy!
(and do not hesitate to get in touch with me!)

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

onsdag 20 juni 2012

LoA forum

Är det som så att du vill lära dig mer om hur du kan leva efter Medvetet Skapande, LoA, snacka med andra, både nybörjare och proffs, för att utvecklas mer? Då tycker jag att du ska titta in på LoA-ifokus, där vi nu har fått igång ett väldigt aktivt gäng. Välkommen!







4 kommentarer:

  1. Tack för en bra blogg. Jag har haft viss framgång tidigare och varit med om positiva saker.

    Men hur lyckas du hålla positivisteten uppe när allt känns hopplöst? Te.x efter ett uppbrott med en partner?

    Mvh Fredrik

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul att du gillar den och tack själv. Att hålla positiviteten uppe är en träningssak. Det handlar om att inse att allt du har är ditt NU, och att om du gör ditt nu så angenämt som det bara går kommer du att få mer av det som får dig att må bra.

      Stanna till i nuet och hitta något som gör dig tacksam. Var tacksam över att du har vatten och tandkräm då du borstar tänderna, över att solen skiner, över att du har kunnat köpa dig en god glass, eller åt att du skrattade åt ett skämt i en film.

      Påminn dig själv om att så mycket det bara går skicka ut tankar av tacksamhet över stort och smått. Och behåll fokus på Nuet.

      Fastna inte i tankar som får dig att må dåligt, älta inte, oroa dig inte - därför att det skapar bara mer av det du inte vill ha. Hitta sätt att avleda dig själv, grejer som får dig att må bra i nutet. Kolla på film, träffa vänner, gå i skogen, kolla på fåglar, lukta på en blomma - eller vad det nu kan vara.

      Men tillåt dig även att må dålig om du känner att du måste det!!! Var inte hård emot dig själv, inge kan må kanon hela livet. Nedgångarna behöver vi oxå, det är oftast efter en sådan som vi växer som människor. Bara du inte fastnar i det svarta.

      Alll lycka åt dig <3

      Radera
  2. Tack för ett bra svar. Uppskattas!

    Mvh Fredrik

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var så lite så! Kan jag bidra så gör jag gärna det. Bara att återkomma om det skulle vara så. Går bra att mejla mig oxå.
      Ljus & Värme/Kathja

      Radera