To those visitors who can not read Swedish, I have now added the Google Translate - enjoy!
(and do not hesitate to get in touch with me!)

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

fredag 15 juni 2012

Skapa kärlek

Nog är det väl så att vi alla då och då retar upp oss på någon annan, eller hamnar i bråk med någon, eller blir as trött på någon. Det du kan göra då istället för att fortsätta att bråka, eller vara på dåligt humör är att skapa kärlek! Visst låter det trevligare?

Ta en time-out, gå gärna för dig själv om möjligt, andas några djupa andetag och föreställ dig sedan en boll av vitt ljus. Vitt ljus är kärlek, det är energi av det renaste slaget. Föreställ dig hur detta ljus fyller hela ditt jag, känn hur ditt hjärta svämmar över av kärlek och tacksamhet. Föreställ dig sedan att du skickar detta vita ljus vidare till den du har bråkat med, hur ljuset sveper in runt denna person, runt, runt som en kokong av kärlek. Gör detta så länge som det känns bra. Sedan kan du låta ljuset komma tillbaka till dig. Ta ett andetag och avsluta genom att tacka Universum/Gud för hjälpen.

Du kommer att se att den infekterade relationen faktiskt nu är bättre. Upprepa vid behov! Funkar lika bra om någon annan är irriterad, som ett sätt att få den andre på gott humör. Prova vet ja!










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar