To those visitors who can not read Swedish, I have now added the Google Translate - enjoy!
(and do not hesitate to get in touch with me!)

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

lördag 24 november 2012

Be så kommer du att få.

Du får ALLTID vad du ber Gud, Universum om - det är därför det är så viktigt att veta att det är inte orden allena som du ber med, utan det i i första hand dina känslor. Och du får inte bara det du ber om, du får ofta något som är bättre och mer än det du bad om - bara du är öppen för vad som kommer i din väg.

Jesus gjorde en gång en jämförelse mellan Gud och en mänsklig far:
"Finns det någon bland er som ger sin son en sten när han ber om ett bröd eller ger honom en orm när han ber om en fisk? Om nu redan ni som är onda, förstår att ge era barn goda gåvor, skall då inte er fader i himlen ge det som är gott åt dem som ber honom?" (Matt 7:10-11) - Med anda ord Gud ger dig alltid det han tycker att du förtjänar!
 
Stäva alltid efter att vara ditt bästa jag, att vara kärleksfull, lära dig mer om hur allt i vår skapelse fungerar och vad som krävs av dig för att leva ett fullända liv, ett liv i kärlek.

 Be, så skall ni få. Sök, så skall ni finna. Bulta, så skall dörren öppnas. Ty den som ber, han får, och den som söker, han finner, och för den som bultar skall dörren öppnas" (Matt 7:7-8)

Du kommer alltid att få mer och bättre om du bara föstår hur. Och det enda du faktiskt behöver göra är att leva i tacksamhet och kärlek.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar