To those visitors who can not read Swedish, I have now added the Google Translate - enjoy!
(and do not hesitate to get in touch with me!)

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

fredag 1 februari 2013

Det är som det är och det är bra

Just nu är livet så UNDERBART! Inte för att det har hänt något speciellt, tvärt om elräkningen var på mer än lönen och bilen har gått sönder ~ men jag är i alla fall så LYCKLIG.

Och det är just det allt handlar ~ att hitta känslan av att allt är bra som det är. DÄR har vi meningen med livet. Där finns kärlek, harmoni och tillit ~ tillit till Gud, till att allt alltid ordnar sig till det bästa i sinom tid.

Hur gör man då det? Jo genom att vara tacksam över det man har, njuta av nuet och hela tidne fokusera på det som får dig att må bra. Följ din inre vägledare, lyssna på DIG SJÄLV inte på andra. Gör bara saker om det får dig att må bra, om inte så hitta en bättre känsla eller låt bli att göra saken alls.

Men visst är det inte helt enkelt i början, det tar sin lilla tid att få kläm på det, men det är värt jobbet för livet blir så mycket enklare och trevligare när du lever i harmoni.

Lita på att GUd förser dig med allt du behöver och drömmer om och se själv till att leva i kärlek, till dig själv, till andra och till livet. Amen



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar