To those visitors who can not read Swedish, I have now added the Google Translate - enjoy!
(and do not hesitate to get in touch with me!)

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

lördag 2 februari 2013

Just Do It, Or not

Hur länge har Du gått och haft en dröm som ännu inte blivit förverkligad? Min fråga är - vad väntar du på? Rätt stund kommer aldrig att komma oavsett om det handlar om privata saker eller grejer som rör ditt arbete/skola - rätt stund kommer ALDRIG. Därför att väntan på rätt stund enbart har med dina rädslor att göra, och att vara rädd för att ge sig ut på ny mark är helt naturligt och en drivkraft i sig. Om du väljer att möta din rädsla med tanken att övervinna den.

Betänk att du vanligtvis slänger ut din gamla soffa innan du sätter dit en ny! Du kan inte fasa in den nya, utan du måste fatta ett beslut och agera! Det samma gäller livets andra områden oxå. Och du behöver inte veta Hur det ska gå till att förverkliga dina drömmar, bara vara säker på Att det kommer att gå. Du behöver inte veta vilken väg du ska ta, bara vara öppen för de dörrar som du möter på din väg - och inte vara rädd för att öppna dem och gå in (inte bara glutta lite för att sedan stänga den igen!)

Ett tillfälle kan aldrig vara "rätt" eller "fel" det kan bara kännas mer eller mindre enkelt att ta steget. Känns det rätt (läs bra) så är det rätt - känner du ett motstånd så är det något du inte är i fas med. Då kan du välja att köra i alla fall, och hitta en bättre känsla allt eftersom eller så hittar du en bättre känsla och kör sedan. Oavsett vilket du väljer kan det aldrig bli fel! Därför att allt som sker i ditt liv är där därför att du har bjudit in det - allt som sker bara ÄR, det finns inget värde i det förrän du bestämmer - "rätt" - "fel", "bra" - "dåligt".

Det Är som det Är och det är Bra - där har du Universums grund tillstånd - allt annat är för att du, ditt Ego väljer att det ska vara annat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar