To those visitors who can not read Swedish, I have now added the Google Translate - enjoy!
(and do not hesitate to get in touch with me!)

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

onsdag 3 juli 2013

Följ din bliss


Tänk dig att din utveckling är som att ta sig igenom dörr efter dörr efter dörr med nya upplevelser och insikter, för varje dörr du tar dig igenom så växer du som människa.

Meningen med ditt liv är att gå genom de dörrarna som får dig att må bra, de som får dig att expandera och komma närmre ditt sanna jag.

Tänk dig så att du varje dörr leder till ett rum, i rummet är ditt liv, där finns saker, händelser, människor, möten, känslor, tankar - allt i livet. Upplev det! Njut! Älska!

Men tänk dig sedan att du plockar på dig av dessa sakerna, du sparar på känslor, möten, människor... Du bär dem i din famn. Tänk dig så att du ska ta dig genom nästa dörr, till nästa rum (fas) i ditt liv. Med famnen full av grejer från tidigare lär du inte komma igenom.

Se därför till att bara spara på det som är viktigt, det som gör dig till ditt bästa du! Allt annat, oavsett om det är saker, känslor eller människor - släpp dem. Lämna dem där de hör hemma, i det som var du igår.

Och gå genom dörren. Lätt, kärleksfull och med ditt bästa i fokus. Det är att följa din bliss. Det är meningen med ditt varande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar