To those visitors who can not read Swedish, I have now added the Google Translate - enjoy!
(and do not hesitate to get in touch with me!)

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

fredag 23 september 2011

Du är vad du tänker

Hela Attraktionslagskoncpetet bygger på att du med dina tankar, eg dina känslor kopplade till dina tankar, skapar din värld och allt som sker. Det du tänker på det blir. Tänker du att en sak inte ska bli så kommer även det att bli... M.a.o universum ser ett "inte" som ett mellanslag, med andra ord utan betydelse i sak. Tänk "bilen får inte gå sönder" så uppfattas det som en önskan om att bilen ska gå sönder! Om du tror att ha rikedom/pengar är inte bra, eller att du inte är värd dem, så kommer du inte bli rik, end of story.

Det främsta gäller för varje aspekt av våra liv, rikedom, hälsa, relationer, vår
Det gäller ALLT - karriärer, andlighet, pengar, relationer - allt. Så ha i tanken (ha ha) vad du tänker och uteslut negationer så ska du se att ditt liv och dina upplevelser kommer att vara till din fördel.


I Ordspråksboken 23:7, står "Som en människa tänker, så han är." M.a.o samma sak!

Lägg lite kraft bakom det du önskar, om du verkligen vill lyckas med livet använd dig utav livets gåvor, utnyttja den förmåga du har fått! Oavsett om du vill se det vetenskapligt, som i attraktionslagen, eller teologiskt så utnyttja det livet har gett dig. Tro på att du kan få och du kommer att få. Lev dig in i dina önskningar som vore de redan uppfyllda och du kommer att få. Fyll ditt liv med positiva känslor och upplevelser och det kommer att generera mer av den varan ty lika attraherar lika.

Matteus 21:22 "Vad ni ber om i bönen med tro, får du."
Lukas 11:09 "Och jag säger dig, fråga och du kommer att få, sök och ni skall finna, bulta och Dörren öppnas för dig. "


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar