To those visitors who can not read Swedish, I have now added the Google Translate - enjoy!
(and do not hesitate to get in touch with me!)

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

tisdag 27 september 2011

Vad är meningen med allt?

Frågan varför finns jag? Vad är meningen med mitt liv? Vad är mitt kall? - osv har upptagit människors tankar i alla tider. Men vad är då svaret? Min uppfattning är att vi alltid ska sträva efter att bli våra bästa jag, leva i lycka och kärlek och söka vår plats, och uppgift i livet. Lättare sagt än gjort kanske? Ditt inre vet vad du vill och behöver, när du är i obalans med det mår du dåligt både fysiskt och psykiskt. Allt ifrån de gamla vanliga stress symptomen så som dålig sömn, ont i magen, ont i huvudet, ångest, oro osv till benbrott och cancer beror på att du lever ett liv du innerst inne inte är nöjd med. Ett liv där du inte lever i kärlek. I bibeln står det att Gud är kärlek det står oxå att Gud är allt. Det innebär att allt är kärlek, eller att allt som levs enligt vår livsplan ska levas i kärlek. Först i kärlek till dig själv och sedan i kärlek till dina medmänniskor. "Gilla alla" borde vara din paroll om du strävar efter ett gott liv, ty alla människor har rätt att välja sina vägar och sätt att leva och deras val påverkar ALDRIG dig och ditt liv - om du inte tillåter det. Välj den goda känslan, ty dina känslor är det enda du helt och fullt kan styra över i livet. Och du kan alltid, alltid, välja hur du ska känna inför en sak. Det är inte lätt - men det går!

Gud säger att vi ska inte leva av bröd alena. Det innebär att du bör avsätta tid till att bara vara, att lära känna dig själv, lära dig nya saker bara för att det är kul och för att du kan. Du bör ge dig själv tid utvecklas som människa att inse din gudomliga potential. Därför att du kan göra och uppnå allt du vill!

Sedan är det ju det där med att hitta sin plats på jorden och sin uppgift i livet... Det är inte alltid helt lätt. Men istället för att slå knut på dig för att komma fram till det så utgå ifrån vad du INTE vill för att komma fram till vad du vill. Sätt dig ner och skriv ner allt du inte vill - vänd sedan på det och du har vad du vill. Utgå sedan ifrån vad du vill och definiera dina önskningar (din bön) - be - och tro på att du kommer att få...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar