To those visitors who can not read Swedish, I have now added the Google Translate - enjoy!
(and do not hesitate to get in touch with me!)

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

söndag 25 september 2011

Tro, handlar inte om tro på Gud, det handlar om tron på dig själv

Då sade Jesus till honom "Om jag förmår, säger du. Allt förmår den som tror." Markus 9:23
"Tro" betyder inte någon abstrakt tro på Gud eller Jesus eller något annat som helt och fullt ligger utanför våra jag, det betyder tro på vilka vi är och vilka  möjlighet och förmågor vi har. Vi kan göra vad vi vill, om vi bara tror. Vi har förmågan att hela, att skapa våra drömliv, ja till och med att flytta sten - bara vi tror. Därför att vi är skapade till perfekta människor, till avbild av vår skapare. Anledningen till att vi inte alltid lyckas är att vi har lärt oss att vi inte kan. Då hamnar vårt inre jag i konflikt med det yttre, vilket gör att vi misslyckas.

, "tro" handlar inte om någon religiös term, tro betyder den sanna tron på kunskap om vår sanna verklighet och våra undermedvetna oändliga krafter, krafter vilka är integrerade i Alltet, den del som hantera våra egna liv och öde. Det är därför viktigt att förena det medvetna och undermedvetna - att leva i total samklang. Det vet du att du gör när du mår bra! Så fort du känner oro, ångest, rädsla eller någon annan negativ känsla så har du "åkt av banan" - när det du gör i ditt yttre (tänker, känner, agerar) står i samklang med ditt inre jags önskan så mår du bra. Du är lycklig, lugn och harmonisk. M.a.o det lättaste sättet att nå ditt drömliv är att låta dina känslor styra - följ den goda känslan... 

Tyvärr är det som så att vi har alla en massa felaktiga inprogrameringar som gör att jaget eller ditt medvetandet kommer att invända mot din användning av lagen om attraktion eftersom hon föredrar att ha kontroll, och kommer att vilja övertyga er om att allt är fantasi. Attraktionslagen, och bibelns budskap, går ju ut på att du ska önska och sedan bara slappna av i vissheten om att du kommer att få! Fundera inte över hur eller när ty det är ditt medvetna jag som styr då och i och med det så signalerar du att du inte helt och fullt tror på att Universum/Gud kommer att leverera ifall du inte är med och petar och styr. Och hur var det nu? Jo DEN SOM TROR KOMMER ATT FÅ! :)

Så det första steget är att tysta ditt medvetande när du använder Lagen om attraktion.

Bibeln lär oss detta i följande vers: "Om två av er ska komma överens om jorden som vidrör något som de skall ställa, det  skall göras för dem av min Fader som är i himmelen. "- Matt 18:19
De "två av er" som avses i detta stycke är ditt medvetna och ditt undermedvetna. Innan något kan uppnås, måste båda måste vara i harmoni. HELA ditt jag måste sträva åt samma håll! Det undermedvetna är alltid i harmoni med ditt bästa och det du önskar i livet (så länge du önskar det goda och att utvecklas som människa) ditt undermedvetna argumenterar aldrig om någonting, det är det medvetna sinnet, egot som måste övertygas. Den del av dig där det inlärda sitter... (det är mycket och kan tyckas krångligt men det kommer att klarna med tiden - i väntan på det är du välkommen att höra av dig med eventuella frågor)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar