To those visitors who can not read Swedish, I have now added the Google Translate - enjoy!
(and do not hesitate to get in touch with me!)

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

tisdag 12 mars 2013

Som ett rö för vinden


Hej och hå vad livet kan svaja, även om mitt svajar väldig sällan nu för tiden, men alla har väl svajat sig genom livet då och då. Vi är inte närvarande i våra liv. Vi längtar bort, vi vill annat, och den där längtan bort är ett mänskligt drag, vi lär oss att aldrig vara nöjda, att vilja ha mer, göra mer, vara mer. Men när du lyssnar på ditt inre så hör du den andra rösten som säger att du ska stanna och växa.

Mycket handlar om vilket fokus du har, om att inse att allt du har är NU, det finns inget annat. Dit liv är en lång räcka av NU efter NU efter NU. Och att i ditt nu hitta känslan av att det är som det är och det är bra. Helt utan längtan bort, helt utan önskan om annat. Allt är väl som det är.

Och dit hittar du genom att fokusera på ditt NU med tacksamhet. Ta för vana att vara medveten om ditt NU och skicka känslor av tacksamhet till stort och smått i din vardag, helst i varje NU. Och du kommer att se hur dina känslor och din syn på livets varande kommer att ändras till något som är behagligt, det är harmoni, tillit och kärlek.

DET är Medvetet Skapande, DET är att styra ditt liv och ditt mående.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar