To those visitors who can not read Swedish, I have now added the Google Translate - enjoy!
(and do not hesitate to get in touch with me!)

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

måndag 11 mars 2013

Tänk att det ska vara så svårt när det är så lätt


Tänk så många av oss som lever våra liv så tillkrånglade att det är ett under att vi tar oss igenom det hela. När det egentligen är så enkelt. Vi tittar på alla andra, vi jämför oss och vi strävar efter ideal som inte är mänskliga, utan bara kommersiella. Vi jagar utan att veta efter vad, och vi knölar till oss själva och hela livet när det bara handlar om att andas och blicka mot stjärnorna.

Stanna istället till och titta på naturen. Härom dagen var det 6 plusgrader hemma i mina trakter, blåsigt men sol och de små snödropparna började titta upp ur marken. I morse var det minus fjorton grader kallt och de små snödropparna tittade fortfarande upp ur marken. Inte fick de panik för att vädret slog om. Stilla väntar de in rätt tid att fortsätta att växa.

Vi däremot får panik då saker inte blir som vi har tänkt oss, istället för att vi bara andas och njuter av stunden och stilla tänker att var sak har sin tid, att allt är som det ska vara. Andas och njut av nuet. Allt ordnar sig, alltid, för så är det sagt.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar