To those visitors who can not read Swedish, I have now added the Google Translate - enjoy!
(and do not hesitate to get in touch with me!)

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

söndag 15 april 2012

Intention

Varje handling, tanke och känsla du upplever motiveras av en intention, med andra ord den har ett syfte i sig, och denna intention existerar som ett med en verkan. Orsak och verkan.

Om vi deltar i orsaken är det omöjligt att inte delta i verkan - detta innebär att vi alla, hela tiden, är ansvariga för var och en av våra handlingar, var och en av våra tankar och känslor, eftersom vi är ansvariga för var och en av våra intentioner. Det är vi själva som får skörda resultatet av dem alla, som vi sår får vi skörda. Det är därför det är så viktigt att vara medveten om vad man sår, vilken intention du har med det du gör. Klargör vilken intention som ger vilken verkan, och välj intention utifrån vad du vill uppnå.

Ställs du inför saker du inte förstår, känslor du inte kan läsa eller hantera, fråga då dig själv "vilken är min intention?"- det du gör då är att du ber om vägledning. Du ber Universum/Gud om hjälp att förstå dig själv och det du skapar i livet. Ibland ploppar det då upp nya frågor, eller tankebanor - följ då dem mot målet. Ibland får du en känsla som leder dig rätt - glöm då inte att målet alltid är att du ska må bra. Följ den Goda Känslan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar