To those visitors who can not read Swedish, I have now added the Google Translate - enjoy!
(and do not hesitate to get in touch with me!)

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

torsdag 12 april 2012

Tacksamhet

Jag tackar för allt det goda jag nu har i mitt liv, Och tackar mitt inre jag och universum.
Tacksamheten ger erkännande åt din kraft och skaparförmåga. Den fokuserar din uppmärksamhet på det du har, och det du riktar din uppmärksamhet mot växer alltid i styrka. Uppskattning är ett sinnestillstånd som gör att pengar och överflöd magnetiseras till dig.


Att tacka Universum för överflödet i ditt liv, antingen genom att mentalt säga ”tack” eller ge uttryck för din tacksamhet verbalt, kommer att öka Ditt välstånd. För varje gång du säger ”tack” till dig själv, så stärker du ditt eget förtroende för din förmåga att skapa det du vill ha. Börja tacka Universum för varje liten sak som kommer din väg, uttryck din uppskattning för hur långt du har kommit och allt du redan har åstadkommit, så kommer du att övervinna Dina rädslor och tvivel.


Tacka för alla de saker som du har tagit för givet – den plats där du bor, de vänner som älskar dig, maten på ditt bord. Definiera inte det som du har just nu som otillräckligt, utan börja istället tacka Universum för det. För att snabbare utveckla ditt mästerskap i att skapa överflöd, börja med att inse hur framgångsrik du redan är när det gäller att skapa det du vill ha, värdesätta din integritet och fatta bra beslut. Bygg på det du redan vet att du kan.

Tacka och älska dig själv för den styrka och den vision du redan har nu. Gör en kort paus och tala om för dig själv att du redan är framgångsrik. Lägg märke till alla de underbara saker i ditt liv som du redan har – här och nu. Säg till dig själv ”Jag är framgångsrik”. Hur känns det? Kan du fånga känslan under en längre stund och låta den strömma genom din kropp? Ge dig själv ett erkännande för alla de framgångsrika saker Du gör redan nu och upptäck vilken skpande kraft du då sätter igång. Glöm inte att lika attraherar lika.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar