To those visitors who can not read Swedish, I have now added the Google Translate - enjoy!
(and do not hesitate to get in touch with me!)

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

måndag 30 april 2012

Lyssna på ditt inre jag



Allt är energi – allt hänger ihop. Energier, olika tankar/känslor olika frekvenser.  Vissa ser denna energi som Gud, andra som Alltet, vetenskapsmän kallar det nollpunktsfältet och väldigt många som något oväsentligt.

Har du tänkt på en flock fåglar som flyger?  Helt plötsligt vänder hela flocken i luften, som på en given signal, som om de alla var ett. Och det är de, på ett andligt plan, via energi hänger de alla ihop som Ett, och det samma gäller oss, men vi lär oss med åren att vi är något annat. Vi lär oss att vi är en, inte ett! 

Intuitivt vetande kommer inte från medvetet kunskapsinhämtande eller kända erfarenheter eller fakta. Det är totalt och omedelbart och hänger ihop med detta Ett. Eftersom vi är tänkande varelser, väljer vi allt för ofta att bortse från vad vårt andliga jag vill säga oss, vi lyssnar inte på vårt inre, vår magkänsla, kring vad vi ska göra och inte göra, utan vi använder vår logik istället.

Hur ska man då veta hur den där magkänslan funkar? Vi provar med att känna på några ord:
  • Tänk, eller säg högt, ordet - glad - känn efter hur det känns i ditt inre. Tänk, eller säg högt, ordet - ledsen - känn efter hur det känns i ditt inre.
  • Tänk, eller säg högt, ordet - glass - känn efter hur det känns i ditt inre. Tänk, eller säg högt, ordet - stekt lever (eller annat du inte gillar) - känn efter i ditt inre hur det känns.
Märker du skillnaden? Det du känner när du provar ord på detta sätt är något du ALLTID känner då du tänker saker, oavsett om det handlar om mindre viktiga saker som vad du ska ha till middag eller mer viktiga saker som om du ska fortsätta leva med den du har ett förhållande med eller byta arbete.

Hela tiden, var sekund i ditt liv, är detta vägledningssystem påkopplat just för att vägleda dig mot lycka och harmoni. Prova att inför vart val du har känna hur det känns, följ så sedan den God Känslan och du ska se att ditt liv kommer att förändras till att bara bli bättre och bättre. Känns det bra så är det bra, för dig, om inte välj något annat. Sträva alltid efter att leva i den för stunden bästa känslan du kan finna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar