To those visitors who can not read Swedish, I have now added the Google Translate - enjoy!
(and do not hesitate to get in touch with me!)

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

söndag 11 december 2011

Du skapar Ditt liv!

Vartenda medvetande i universum skapar sin egen upplevelse genom sin fokusering och eftersom ingen annan kan tänka någon annans tankar kan ingen heller skapa i någon annans erfarenhet. Det "onda" i livet är inte ont om du inte vill det, men det är förutsättningen för att du ska utvecklas! Om det inte fanns mörker skulle du inte veta vad ljus var. Om det inte fanns krig skulle du inte veta vad fred är. Om det inte fanns sjukdom skulle du inte veta vad välmående är.

Allting vi är medvetna om är urskiljbart tack vare något annat som utgör en kontrast till det. Kontrast ger upphov till automatiska preferenser och därmed nya idéer. För varje observation du gör utvidgar ditt medvetande tanken längre än den någonsin varit tidigare och hela universum, alltså din egen källenergi, seglar fram på den här vågen.

Så se det "onda" som något gott, något som får dig att utvecklas, att vilja ta dig vidare i livet. Var tacksam för livets knöligheter och väggupp, var tacksam över livets NEJ - se dem som en gåva och välj annat. Välj det som skapar glädje i ditt jag och ditt liv. Det är att skapa mening med livet. Meningen är att du ska expandera (utvecklas) och att du ska leva i glädje och harmoni. Låter väl inte så illa?

Du kan inte stoppa utvecklingen bara göra motstånd. Tänk på en daggmask som rör sig framåt. Dess framända kryper fram och drar därefter bakändan efter sig. Om bakändan av någon anledning skulle få för sig att göra motstånd skulle den känna smärta. Den slits ju åt två motsatta håll samtidigt.

Du fungerar på samma sätt! Eftersom din källa alltid vibrerar på den högsta frekvens som finns, summan av det bästa ditt jag känner till, upplever du denna frekvens som ett tillstånd av total harmoni, ovillkorlig kärlek och gränslös frihet. När du lägger fram tankar som är annorlunda till sin svängningsnatur än tankarna hos ditt högre jag känner du obehag. Detta obehag beror inte på utomstående faktorer utan på att du väljer att iaktta något som motsäger det livet fått dig att föredra och som ditt högre jag redan har accepterat som sanning. Du spjärnar emot dig själv!

Så se det onda som gott, följ din inre vägledare och lev efter minsta motståndets lag ty det visar att du är på din väg...

Lev i kärlek och lycka och skratta ofta för det gör gott och skapar dina upplevelser just så som du vill ha dem!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar