To those visitors who can not read Swedish, I have now added the Google Translate - enjoy!
(and do not hesitate to get in touch with me!)

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

lördag 18 februari 2012

Är du redo?

Det har nog aldrig i modern tid funnits så mycket självhjälps böcker, coacher och hitta dig själv kurser som det gör nu. Trots det är så många missnöjda med delar eller hela sitt liv!

Hur går det ihop?!

Enkelt1 Det är en process, först är du missnöjd, sedan söker du ett sätt att bli nöjdare och sen (kanske) du börjar använda de redskapen du har fått till dig för att faktiskt börja förändra sitt liv. Men det är oftast en lång resa och många ger upp innan de är i mål, helt enkelt därför att vi människor av vana vid att välja minsta motståndets lag - och att lära sig en massa nytt kan vara tufft.

Jag möter så många som säger sig vilja ändra sina liv, men trots det inte får till det. Jag har själv gått igenom alla dessa faser - läst en uppsjö av självhjälps böcker av vitt skilda slag - kämpat med handlingsplaner, visionboards och affirmationer. Men utan att egentligen få det så väldigt mycket lättare i livet, tvärt om så skapade det en stress att jag inte fick till det. För alla andra kunde ju! Eller?

Nu några år senare kan jag säga som så att det viktigaste är att DU ÄR REDO, att beslutet är ditt, att du helt och fullt och äkta vill skapa en förändring till det bättre. Att du helt enkelt är redo och vill hitta glädje och harmoni.

När du väl är där så är det inte så svårt. Lyssna på ditt inre, ditt inre vägledningssystem, sträva alltid efter att vara så glad det bara går, fokusera på det positiva i ditt liv och vid behov städa i gamla blockeringar med tex EFT eller healing, eller reiki.

Svårare är så är det inte och svårare än så ska det inte vara! Sedan kan det ibland, eller ofta, vara svårt att behålla fokus och inte ge upp - men då kan man skaffa en sån som mig som hjälper en på vägen.

Livet ska vara gott att leva och du kan göra det! När du väl får kläm på hur kommer lycka, glädje och kärlek att bara öka och öka i ditt liv - därför att lika attraherar lika!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar