To those visitors who can not read Swedish, I have now added the Google Translate - enjoy!
(and do not hesitate to get in touch with me!)

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

lördag 25 februari 2012

Det ordnar sig alltid

Vilken inställning har du till livet? Min är "Det ordnar sig alltid", det kanske inte blir som man hade tänkt sig men det löser sig alltid till det bästa, ofta blir det mycket bättre än man hade tänkt, trots knöligheter på vägen.
Hur ser du på livet? Lever du i trygg förvissning om att Gud/Universum tar hand om dig, eller tror du att du ska fixa allt själv? 

Jag vill säga  - Förlita dig på att allt ordnas till det bästa. Oroa dig inte för morgondagen - oroa dig helt enkelt inte därför att allt är ordnat för på bästa sätt. Vila tryggt i det. Andas djupt och släpp din oro fri. Flytta fokus från det som ger dig magont och sömnlösa nätter till det som ger dig glädje och harmoni.

Välj att se det som får dig att må bra, se förbi det som inte ger dig något gott (oavsett vad det är!), njut av det du har och lev inte i det du inte har. Uppskatta det vackra i livet, fåglars sång och solens värme - oroa dig inte för elpriser, mammas hälsa, bilens oljud eller jordens undergång. Ty allt ordnar sig alltid till det bästa om du bara tror på det och lämnar över det praktiskt till Gud/Universum.

"Förtrösta på Herren av hela ditt hjärta, förlita dig inte på ditt förstånd. Räkna med honom på alla dina vägar, så ska han göra dina stigar jämna. Håll dig inte själv för vis, frukta herren och fly det onda. Det ska ge dig hälsa i din kropp, och styrka i dina ben" (Ordspråksboken 3:5-8)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar