To those visitors who can not read Swedish, I have now added the Google Translate - enjoy!
(and do not hesitate to get in touch with me!)

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

lördag 4 februari 2012

Öva upp din intuition

Hittade dessa "braiga" tips som jag vill dela med er!
  1. Varje gång du ska ta ett beslut - litet som stort så har ALLA människor en första känsla. Den kan vara svag, den kan vara stark men lyssna mycket noggrant på den och följ den ALLTID så ska du se att du övar upp din intuition och den kommer således bli starkare och starkare. Den första känslan som kommer är ditt sjätte sinne som försöker ge dig en signal om vad du ska välja men många av oss är alldeles för rationella, förnuftiga och i okontakt med sitt undermedvetena och vare sig lyssnar eller hör den här mycket vägledande signalen. Det är din universiella vägledare som ger dig de rätt svaren, de som är rätt för dig. Men du måste lyssna. När du lär dig lyssna på din intuition, den första känslan i magen - då kommer du fatta mycket bra beslut hädanefter och slipper vela för du har redan fått svaret.

  2. Tips nummer två är att varje gång det ringer i din telefon ska du stanna upp ett par sekunder och riktigt känna efter i magen vem det kan vara. Det här är ett ypperligt sätt att träna upp sin förmåga och mamma har alltid manat mig att göra så för att stärka min intuition. Tillslut kommer du ha 80% rätt för du lär dig att träna upp din undermedvetna förmåga till ditt sjätte sinne.
Lycka till men tänk på att det är övning, övning och övning som ger resultat. Att ha en stark intuition kommer inte gratis - det krävs hårt arbete och att du verkligen lär känna din inre röst och vågar lita på den för att du ska börja märka små mirakel hända och att rätt beslut tas vid rätt tidpunkt. Men när du kommit så längt att du märker att det faktiskt börjar fungera - har du världens bästa guide till hjälp. Nämligen du själv ( lånat av - http://awomanalifeablog.blogspot.com/2009/11/intuition-sjatte-sinne.html)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar