To those visitors who can not read Swedish, I have now added the Google Translate - enjoy!
(and do not hesitate to get in touch with me!)

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

lördag 3 mars 2012

Det "onda" i livet är inte ont om du inte vill det, men det är förutsättningen för att du ska utvecklas! Om det inte fanns mörker skulle du inte veta vad ljus var. Om det inte fanns krig skulle du inte veta vad fred är. Om det inte fanns sjukdom skulle du inte veta vad hälsa och välmående innebar.

Allting vi är medvetna om är urskiljbart tack vare något annat som utgör en kontrast till det. Kontrast ger upphov till automatiska preferenser och därmed nya idéer. För varje observation du gör utvidgar ditt medvetande tanken längre än den någonsin varit tidigare och hela universum, alltså din egen källenergi, seglar fram på den här vågen.

Så se det "onda" som något gott, något som får dig att utvecklas, att vilja ta dig vidare i livet. Var tacksam för livets knöligheter och väggupp, var tacksam över livets NEJ - se dem som en gåva och välj annat. Välj det som skapar glädje i ditt jag och ditt liv. Det är att skapa mening med livet. Meningen är att du ska expandera (utvecklas) och att du ska leva i glädje och harmoni. Låter väl inte så illa?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar