To those visitors who can not read Swedish, I have now added the Google Translate - enjoy!
(and do not hesitate to get in touch with me!)

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

fredag 2 mars 2012

Du är skaparen av ditt liv

Varje ny morgon - varje nytt ögonblick - är en ny start. Vi är alla skaparna av våra liv. Vi är ett resultat av de tankar vi tänkte igår, och morgondagen föds ur de tankar vi tänker idag. Ju tydligare vi ser för oss själva vad det är vi verkligen vill vara, desto större är sannolikheten att vi också blir just det.

Ta till dig det faktum att ditt liv idag är en produkt av dina val och dina handlingar - och att ditt framtida liv är en produkt av de beslut du tar idag. Dina nuvarande tankar skapar ditt framtida liv. Precis så enkelt och kortfattat kan man uttrycka det – Du Är vad Du Tänker. Och egentligen är det ganska enkelt att skapa sig det liv man drömmer om. Dröm - Tro på dig själv - Styr Dina tankar i ett positivt flöde.

Kanske är det måhända en skrämmande tanke, - du styr dina tankar som styr ditt liv. Att inse det är inte bara att inse att man har alla universums möjligheter till att skapa sig ett liv just så som man önskar, utan även att man inte längre kan lägga sina misslyckanden utan för sitt jag. Du ansvarar för ditt liv, men se det inte som en börda utan se det som en gåva. En gåva som jag tycker att du skall utforska och använda dig utav. Ge din tanke en chans att skapa. Kasta dig ut i manifesterandet av den högsta verkligheten, och våga tro på att det kan vara sant, - Du skapar din egen verklighet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar