To those visitors who can not read Swedish, I have now added the Google Translate - enjoy!
(and do not hesitate to get in touch with me!)

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

lördag 24 mars 2012

Energier, igen...

Om vi kan acceptera tanken att allt är energi, som Einstein menade. Så kan vi kanske också ta till oss teorin om att tankar är energi. Energi alstras av rörelse och tänkandet vilar sällan. Tankevärlden alstrar ständigt vibrationer i många olika frekvenser.

Allting som överhuvudtaget finns består av energi. Precis allting är uppbyggt av atomer, och atomernas minsta beståndsdel är ren energi. Även det som för oss ser ut som tomrum, som exempelvis luften, består av energi. Från det här perspektivet kan man säga att vi lever i ett energihav. Alla föremål som finns omges också av ett personligt energifält. Det gäller såväl ”döda ting” som levande varelser. Det personliga energifältet kallas för aura, den består av många olika lager som fortsätter utåt i det oändliga. Vi är alltså enskilda personligheter som är ihopkopplade med allting annat genom energin som allting är uppbyggt av.

Starkare energier vibrerar på ett sätt så att svagare frekvenser till slut påverkas. Varje typ av frekvens innehåller en viss sorts information. Vår kropp vibrerar med den och på en viss nivå känner vår kropp alltid av den, men vår hjärna kanske inte alltid kan tolka den.

Det som höjer våra frekvenser är uppbyggande för oss och vi tolkar det som känslomässigt välgörande. När vi vibrerar i en högre frekvens mår vi bra och när vi vibrerar i en lägre frekvens mår vi inte lika bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar