To those visitors who can not read Swedish, I have now added the Google Translate - enjoy!
(and do not hesitate to get in touch with me!)

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

fredag 21 december 2012

20121221...

Det har ju den senaste tiden pratats och skrivits en hel del om jordens undergång, solstormar, katastrofer och förförelse eftersom det idag är den omtalade dagen 21 december 2012.

Nu lever vi ju uppenbarligen fortfarande och det där med att allt skulle gå under handlar mer om att en gammal tid är över och det är dax för en ny. Det sägs att vi under 3000 år har levt i en "manlig"-tid av dualitet och nu går in i en "kvinnlig" tid av samvaro och enhet. Det låter ju underbart tycker jag. Vi har även gått in Vattumannens tidsålder vilket sägs karakteriseras av fred, kärlek och harmoni - med andra ord meningen med livet.

I bibeln står det att jorden inte kan förgöras, med andra ord den kommer aldrig att förintas eller förgöras. Det står även att, ungefär vid denna tiden, kommer Jesus att återvända till jorden för den Nya Tiden, en tid som innebär att vi ska leva i ett Paradis På Jorden. Och jag tänker att om vi nu allt mer kommer att inse att vi alla är ett och vi kommer att leva i kärlek och harmoni så kommer vi att skapa ett paradis på jorden. Det är vad som menas med att Jesus återvänder, att vi inser hur vi ska leva för att må bra. Jesus kom till jorden för att visa oss hur vi ska leva för att ha ett gott liv, för att kunna leva i Paradiset På Jorden. När vi följer honom, m.a.o lever i kärlek, harmoni och tillit, när vi ser oss alla som ett och inte dömmer andra  - DÅ skapar vi alla tillsammans Paradiset På Jorden. Så det är inte Jesus i sig som kommer åter utan det är vi som lever likt Jesus!

Det ÄR intressant att se hur så många olika inriktningar säger samma sak - titta på astrologi, andlighet, kristendom, vetenskap - vilket som och alla säger att det är en (energi) förändring på gång. Det är så intressant och spännande tycker jag!

Själv har jag märkt hur hela hösten har gått i "städa ut gammal skit"-tecknet, som att jag har gjort mig redo för något nytt. En underbar känsla! Så var tacksam över att denna dagen (tiden) är här - och se fram emot vad det kommer att innebära för dig. För att det är något på gång det är, för mig, tydligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar