To those visitors who can not read Swedish, I have now added the Google Translate - enjoy!
(and do not hesitate to get in touch with me!)

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

onsdag 12 december 2012

Dagens påminnelse

Allt ÄR som det är och det är bra. Vi är alla skapade ur harmoni, i harmoni och för att leva i harmoni. När vi är där då flödar allt i den riktningen vi vill. Då manifesterar vi lycka och kärlek ~ med allt vad det innebär.

Harmoni hittar vi genom att slappna av. Genom att andas och njuta i det lilla såväl som det stora. Harmoni skapar vi inte, den är redan där men när vi kämpar så håller vi harmonin ifrån oss och det är då vi mår dåligt, skapar våra liv på ett sätt som gör oss nere, stressade och obalanserade.
Meningen med livet är harmoni, harmoni är KÄRLEK, det är ALLT.

Andas och flyt med, omfamna känslan då den kommer och släpp den sedan fritt. För varför ska du krampaktigt hålla fast vi något du inte vill ha, något som skapar obalans i ditt jag?
Se livet som en flod. Harmoni skapar du genom att glida med flödet, obalans genom att simma mot strömmen. Det är logiskt ~ det ena går med energiflödet och det andra mot.

Livet ska inte vara ett slit, eller ett krig, eller som att klafsa runt i geggamojja ~ det ska vara smultron på ett strå, som sol mot vårt ansikte, som fågelsång i gryningen, som en stilla bris just när vi börjar bli varma, som barnskratt och att ligga i gräset och titta på molnen.

Andas och glid med ~ DÄR hittar du till HARMONI, till meningen med livet, till det som är DU.
Kommer du på dig själv med att kämpa emot harmonin STANNA, ANDAS, lyft din blick mot himlen och be om frid.









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar