To those visitors who can not read Swedish, I have now added the Google Translate - enjoy!
(and do not hesitate to get in touch with me!)

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

fredag 28 december 2012

Övergången till en ny tid

Jag har ju innan skrivit lite om alla energier som yr omkring just nu, och ingen har väl missat att vi gått in i en ny tid -Vattumannens tidsålder - Gudinnans Tidsålder - Den Andliga Tidsåldern.

Detta gör att det är många av oss som känner det som att vi tappar fotfästet, det kan visa sig i ökad ångest, man sover mer eller mindre, får ont, dåligt minne, känner sig förvirrad osv osv. Det finns en hel del att läsa om det här.

Idag kl.11.22.40 har vi fullmåne. Vid fullmåne är energierna extra kraftfulla och det är bra att passa på att meditera en stund för att komma i balans, be månen om hjälp att rena och balansera. I kväll kl.20-20.30 är det en stor meditation för Moder Jord.

Att hitta balansen i Kvinnligt (jorden) och Manligt (andlighet, ljus) är extra viktigt nu då vi går in i en ny tid. De flesta av oss jordar oss alldeles för dåligt! Detta sägs vara den största orsaken till all ohälsa på alla plan.

Den kvinnliga energin står bland annat för intuition, natur, materia, regression och mörker. Den manliga energin står i sin tur för bland annat intellekt, ande, expansion och ljus.Vi människor, precis som Moder Jord och allt liv i kosmos, behöver ha balans mellan dessa två energier för att uppnå fullständig harmoni.

För att kunna expandera andligen måste man ha en stadig grund att stå på, på samma sätt som ett träd måste ha rötterna djupt nere i jorden för att kunna växa sig stort ovan jord. Det är lika viktigt att ha en stark kontakt med den materiella verkligheten som med de högre andliga dimensionerna.

Ta dig tid att jorda dig en stund varje dag är mitt råd till dig, mer att läsa om det finns här.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar