To those visitors who can not read Swedish, I have now added the Google Translate - enjoy!
(and do not hesitate to get in touch with me!)

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

torsdag 27 september 2012

Att mötas är att växa

Vi växer genom möten med andra. Det är då vi får in nya tankar i huvudet och de nya tankarna skapar nya tankebanor som förhoppningsvis får oss att växa. Men det är inte bara samtal med andra människor som oss att växa. Även samtal med naturen, men djur och med Gud bidrar till att vi växer och utvecklas.

Att expandera är meningen med våra liv, att hitta till helheten, tillbaka till det som är i Alltet. När du pratar med Gud så är du i direkt kontakt med detta! Med Gud kan du prata om allt. Du kan gråta ut, du kan be om hjälp, eller saker och du kan berätta hemligheter. Oavsett vad du ger så kommer det att tas emot i Alltet då det du sänder är energi och Allet är energi. Där tas det emot och bemöts utifrån vad du berättare.

Be och du kommer att få - bygger på det faktumet att din bön, dina tankar och ord skickar ut vågor som möts upp av all annan energi och när dessa energi vågor träffar varandra så blir det en effekt vad det. Du skapar din verklighet och Gud hör bön!

Jag möter MÅNGA människor som aldrig skulle säga att de ber till Gud, eller att de tror på Gud, men de tror på Attraktionslagen och de tror på det man kan bevisa vetenskapligt genom till exempel Kvantfysik - men det är ju samma sak! Allt är samma och det viktiga är inte vad du kallar det utan vad du gör av det. Utnyttja det som det är tänkt att utnyttjas - eller låt livet styra sig själv och dig.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar