To those visitors who can not read Swedish, I have now added the Google Translate - enjoy!
(and do not hesitate to get in touch with me!)

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

fredag 14 september 2012

Tillåtandet

Genom att tillåta livet att vara som det är och sedan välja att se det som bra är att skapa sitt liv och forma det till något positivt. Det är den fria viljan - du väljer om du ska se saker som bra eller dåliga, och det du väljer är det du får.

Det är faktiskt inte mer komplicerat än så! VÄLJ, och välj den tanken, det förhållningssättet som får dig att må BRA. Att må bra och vara i harmoni är meningen med livet, inget annat.

Ha i varje stund, i varje tanke, som mål och intention att må så bra som det bara går.

Du kan förändra vad som helst i ditt liv genom att förändra dina känslor kring det. Du kan antingen leva ditt liv i och med KÄRLEK, eller utan ~ när du mår dåligt och upplever negativa känslor beror det på en brist på kärlek.

Försök inte att förtränga eller göra dig av med de negativa känslorna, sträva bara efter att fylla på med kärlek ~ därför att du kan inte ha plats för både negativa och positiva känslor på en gång. Det är precis samma sak som om du kliver in i ett mörkt rum, inte försöker du att jaga bort mörkret, nej du tänder en lampa! Du fyller på med ljus, på samma sätt ska du fylla på med kärlek.

Se inte de negativa känslorna som ett hot, se dem som vägledning ~ genom negativa känslor vet du vad du inte vill ha, eller vara ~ och då vet du också vad du vill ha! Motsatsen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar