To those visitors who can not read Swedish, I have now added the Google Translate - enjoy!
(and do not hesitate to get in touch with me!)

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

fredag 7 september 2012

Mer Attraktionslagen och Relationer

Visst är det trist när människor man håller av förvinner ur ens liv, men allt som sker sker av en orsak. Det finns något i det som du ska förstå och lära dig. Du kan inte ändra någon annan - men du kan inspirera. Så genom att hitta ett sätt där du är äkta mot dig själv och samtidigt är på ett sätt som tilltalar denna personen då kan du få denne att komma tillbaka. Sedan handlar det om att vara lugn i att så kommer att ske, om det är det som är det bästa för er. Sker det inte då beror det på att ni faktiskt kommer att må bättre utan varandra.

Fyll ditt liv med glädje och kärlek och du kommer att dra till dig mer av den varan eftersom lika attraherar lika. Sträva alltid efter att vara ditt bästa jag, att alltid må så bra som möjligt  - välj den lättaste och behagligaste känslan där och då. Tillåt allt att vara som det är, förlika dig med livet och välj att älska dig själv och det som är just som det är. Tillåt andra att vara fördömande eller begränsade om de nu råkar vara det. Försök att inte bli ledsen eller upprörd av alla andra inte har förstått hur man är en god människa - se bara till att vara det själv.

Fokusera inte på att få tillbaka personen i fråga - därför att då fokuserar du på en brist och det är bristen du kommer att manifestera. Var istället lugn i att han/hon kommer att komma tillbaka då tiden är redo. Tacka Gud/Universum för att personen är tillbaka i ditt liv (även om det inte är en realitet ännu!) - gör detta dagligen, tills det blir din sanning.

Mer om just relationer hittar du på min andra blogg - Dina-relationer. 


2 kommentarer:

  1. Ibland kan man må bra av att relationer tar slut, precis som du skriver.
    Vi är inte våra relationer, vi är inte det yrke vi har, vi är inte de roller vi har som för tillfället kan vara förälder/barn/syskon/vän.
    Vi är inte de namn vi bär.

    Jag tror att djupast sett är det effektivast att bara släppa taget. Ju mer man kämpar för något, ju mer blir man upptagen av den brist som man upplever.

    Den som redan har och lever i känslan av att den har till den skall det givas mera.
    Till den som lever i ett tillstånd av brist och som hela tiden upplever brist skall fler relationer, pengar, hälsa med mera tas ifrån.

    Attraktionslagen är mycket logisk på den punkten.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är det så! Just att attraktionslagen är så logisk gör att det är så lätt att styra sitt liv till det bästa, bara man har förstått hur det fungerar.

      Radera