To those visitors who can not read Swedish, I have now added the Google Translate - enjoy!
(and do not hesitate to get in touch with me!)

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

onsdag 25 januari 2012

Använder du din inre vägledare?

Det är när vi lever i samklang med vårt inres önskningar och behov som vi mår bra och är lyckliga. Att vara lycklig och i harmoni är målet med ditt liv. Genom att lyssna på din inre vägledare når du detta tillstånd.

Prova med att känna på några ord:
  • Tänk, eller säg högt, ordet -  glad - känn efter hur det känns i ditt inre. Tänk, eller säg högt, ordet  - ledsen -  känn efter hur det känns i ditt inre.
  • Tänk, eller säg högt, ordet  - glass - känn efter hur det känns i ditt inre. Tänk, eller säg högt, ordet - stekt lever (eller annat du inte gillar) - känn efter i ditt inre hur det känns.
Märker du skillnaden? Det du känner när du provar ord på detta sättet är något du ALLTID känner då du tänker saker, oavsett om det handlar om mindre viktiga saker som vad du ska ha till middag eller mer viktiga saker som om du ska fortsätta leva med den du har ett förhållande med eller sluta ditt arbete.

Hela tiden, var sekund i ditt liv, är detta vägledningssystem påkopplat just för att vägleda dig mot lycka och harmoni. Prova att inför vart val du har känna hur det känns, följ så sedan den God Känslan och du ska se att ditt liv kommer att förändars till att bara bli bättre och bättre. Sträva alltid efter att leva i den för stunden bästa känslan du kan finna.

2 kommentarer:

  1. Det här var suveränt

    SvaraRadera
  2. Visst är det! Och så enkelt när man väl får kläm på det. Det handlar ju om att stilla det yttre bruset, skala bort gamla föreställningar och rädslor för att sedan lyssna inåt - det är då du ger dig själv möjligheten att skapa dig det liv du själv vill.

    SvaraRadera