To those visitors who can not read Swedish, I have now added the Google Translate - enjoy!
(and do not hesitate to get in touch with me!)

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

måndag 23 januari 2012

Meditation som en del av skapandeprocessen

Igår fick du en underbar meditation av mig och jag hoppas att du provar den! Att meditera är givande på många sätt - du slappnar av och ger dig själv en möjlighet att landa och bara vara, du kopplar upp dig till ditt högre jag, du konektar med Gud/Universum, du kan få vägledning och du har en ypperlig möjlighet att skapa det du vill i ditt liv!

Använd en meditation där du kopplar upp dig till ditt högre jag och universum - se dig själv som en ljusvarelse, se hur ditt ljus sträcker sig så långt upp i universum det bara går och så lite till. Föreställ dig där att du har det du drömmer om. Skicka ut en önskan till Gud/Universum och tacka för att du får detta eller något ännu bättre och större. Tala om för universum att du är öppen för alla vägar och sätt det du vill ha kan komma att föremedlas till dig. Och tacka för att du har fått det. Återvänd sedan till din plats i din fysiska kropp igen.

Inte så svårt och väldigt givande. Innan du provar så tänk på att en meditation kan vara på i princip vilket sätt som helst, det viktiga är att det funkar för dig, att du känner att du konektar med Universum.

Dock vill jag tala om att just när man ger sig ut på en resa av detta slag så kan man känna en viss yrsel eller kanske illamående. Detta avhjälps lättast genom att du jordar dig innan. Att jorda sig innebär att istället för att du under din meditation ser dig själv som en ljusvarelse/ljusstråle som sträcker sig uppåt så föreställer du dig hur du rotar dig i jorden. Hur dina fötter får rötter som växer ut i jorden, väl där drar de till sig jordens energi, föreställ dig gärna det som ett rött ljus som tar sig via "rötterna" in i din kropp via fötterna och sedan ut i hela din kropp. Glöm inte att tacka moder jord för kraft och hjälp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar