To those visitors who can not read Swedish, I have now added the Google Translate - enjoy!
(and do not hesitate to get in touch with me!)

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

fredag 27 januari 2012

En skapande meditation.

Innan du börja så sätt dig en stund och koncentrera dig på vilket resultat du vill skapa. Tänd gärna ett ljus då det är porten till det andliga, och varför inte lyssna på någon fin musik. Själv ÄLSKAR jag att meditera till den pianomusiken jag lagt längst ner i inlägget.
Ta så några djupa andetag, in genom näsan och ut genom munnan, slappna av, stäng av det yttre och föreställ dig sedan att din mentala aura är som ett rutnät av ljus som strålar och sträcker sig uppåt. Sänd så ditt medvetande uppåt i nätet och föreställ dig hur du kontaktar det skapande Alltet/Gud. Blir ditt rutnät till en glad bläckfisk funkar det lika fint! Tungan ute

Föreställ dig sedan hur du möter det du vill skapa så som det ser ut energimässigt, arbeta med bilden tills den är lysande klar och vibrerande äkta, njut av känslan den förmedlar till dig.
När den känns bra och äkta tar du den till dig och för den in i din verklighet genom att du föreställer dig hur den förvandlas från renaste energi till subatonomiska partiklar av ljus som alla är i harmoni med ditt inres önskan.

Vill du tex dra till dig fler givande möten, eller kunder/klienter så föreställ dig hur du skickar ut trådar från ditt rutnät till var och en av de du vill ska manifesteras i din verklighet, föreställ dig hur du skickar ren kärlek till var och en av dem, hur du förmedlar allt det goda ett möte er emellan kommer att innebära. Välkomna dem i ditt liv.

När du känner att du förmedlat och skapat det du var ute efter, kan du njuta av stunden, tacka för allt, för att sedan dra dig tillbaka till ditt jag på jorden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar