To those visitors who can not read Swedish, I have now added the Google Translate - enjoy!
(and do not hesitate to get in touch with me!)

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

torsdag 2 augusti 2012

Låt inte dina rädslor styra dig

Tänk så många människor det finns i vårt land, i världen, som drömmer om ditten eller datten - men aldrig uppnår det!

Vad är det då som stoppar oss? Jo, det är våra rädslor! Vi är rädda för att misslyckas (och väljer därför inte att satsa) vi är rädda för att göra bort oss (och väljer därför att bli kvar i det vi kan) vi är rädda för vad andra ska säga (och tiger därför med våra drömmar) vi är rädda för att lita på oss själva (och väljer därför att lita mer på andra, på folk som inte vet vare sig vad du drömmer eller vad du behöver) - vi är RÄDDA!

Rädsla är en naturlig del i våra liv - men vi moderna människor har låtit den ta en allt för stor plats i våra liv. Det är okej att vara rädd för lejon, arga gubbar och höga höjder - men inte för att misslyckas eller vad andra ska tro eller tänka om oss. Därför att det förstnämnda kan rädda våra liv - det sistnämnda begränsar oss bara!

Så länge som du låter dina rädslor styra ditt liv kommer du att bli kvar i det gamla - och framgången kommer att utebli! Våga lita på dig själv, på att du kan, och att du vet bäst vad du behöver ha och göra i ditt liv. Just Go For It - ett steg i taget.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar