To those visitors who can not read Swedish, I have now added the Google Translate - enjoy!
(and do not hesitate to get in touch with me!)

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

måndag 20 augusti 2012

Medvetet Skapande

Var öppen för det, och de, som finns omkring dig - att vara öppen för signaler och hjälp från det som finns omkring dig. Livets yttre vägledning. Det är ju som så att du har dels ett eget vägledningssystem som hela tiden visar dig om du är på rätt eller fel väg utifrån vad ditt inre, äkta, jag behöver för att må bra.

Livet går ut på att må bra, vara harmonisk och leva i kärlek till sig själv och till andra. När du gör något som går emot det du egentligen mår bra av och behöver för att må bra så kommer du att må dåligt. Om du känner dig deppig, orolig, sover dåligt, ofta är sjuk osv då finns det saker i ditt liv du behöver ändra på.

Ibland hjälper det att bara ändra hur man tänker och känner kring saken i fråga, men andra gånger krävs det mer drastiska saker som att byta jobb, flytta, klippa håret, bryta upp från ett förhållande osv.

Men det viktigaste är att inse att du skapar ditt liv, det är du som styr - om du vill. Vill du inte kan du göra som så många andra, sätta dig på din rumpa och låta livet styra sig själv, men då får man ta att det kanske inte blir som man vill eller på ett sätt som får dig att må bra. Så varför inte ta rodret i din hand och styra din livsbåt dit där du mår bra, dit där du vill vara?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar