To those visitors who can not read Swedish, I have now added the Google Translate - enjoy!
(and do not hesitate to get in touch with me!)

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

lördag 26 november 2011

Gud hör bön - och du attraherar...

Attraktionslagen fungerar för alla, oavsett om du tror eller ej. Precis som att du inte behöver tro (eller ´fundera över!) gravitationen - du kommer aldrig att "flyga av" jorden! Den håller dig på plats. Det samma gäller Attraktionslagen - det du ber om och det du tänker på det kommer du att få, det attraheras av dig och manifesteras i din verklighet. Och oavsett om du är glad, ledsen, ond eller god- men vill du skapa ett gott liv så sänd ut glädje och kärlek ty det du ger det kommer du att få!

Matteus 7:11 ”"Om ni som är onda förstår att ge era barn goda gåvor, hur mycket mer skall då inte er Fader i himlen ge det som är gott åt dem som ber honom".”

Sänd din önskan till Gud/Universum och oroa dig sedan inte för om du ska få, eller hur du ska få, eller när du ska få - var bara helt lugn i ATT DU KOMMER ATT FÅ. Vila lugnt och var tacksam över livet och det som sker.

Filipperbrevet 4:6 "”Gör er inga bekymmer för något utan låt Gud i allt få veta era önskningar genom åkallan och bön med tacksägelse.”"


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar