To those visitors who can not read Swedish, I have now added the Google Translate - enjoy!
(and do not hesitate to get in touch with me!)

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

tisdag 1 november 2011

Överarbeta inte!

"Lägg allt du gör i Herrens hand, så kommer dina planer att lyckas" (ordspråksboken 16:3)


"Allt är möjligt för den som tror"(Mark 9:23)
Attraktionslagen säger - ansträng dig inte för att finna din väg. Önska bara vad du vill uppnå och luta dig så tillbaka. Vänta inte utan njut av livet, fyll det med glädje och skratt och du ska se att din positiva energi kommer att ge dig det du vill ha. Sluta leta och du ska finna! Det är nämligen som så att när du letar efter något  (oavsett om det är en partner, ett jobb, pengar, eller annat) så lägger du din fokus på att du inte har det du letar efter!

Ser du skillnaden? Du ska ha en positiv fokus, att sakna något är negativt. Universum och Gud fattar första gången du ber om något, du behöver inte be om samma sak om och om och om och om igen. De fattar inte trögt! Anledningen till att du kanske får vänta på det du önskat är att du måste vara redo, du måste göra plats för det, du måste ta emot. Inte leta! Låt universum, Gud, avgöra sätt och väg för din leverens. Och när det är som så att det är dax för dig att agera lovar jag att du kommer att veta det, ty det känns i hela dig!

Universum och Gud kan leverera på så otroligt många sätt, varför ska du begränsa leveransen till det du kan greppa och och se i din verklighet? Är det inte bättre att ha alla dörrar öppna? Överlåt åt de som kan sin sak att leverera på det sätt som de anser vara lämpligast. För det är väl ändå som så att sättet och vägen är inte det viktiga - viktigast är att du får det du drömmer om!

Snöa inte in på att Pelle är mannen för dig, det kanske är John (eller Karin...) du vet inte allt om alla - men det gör Gud. Överlåt åt den som kan och vet allt att ge dig just det du vill (och behöver) och inte det du tror att du vill ha och behöver ;)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar