To those visitors who can not read Swedish, I have now added the Google Translate - enjoy!
(and do not hesitate to get in touch with me!)

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

söndag 6 november 2011

Lätt som en plätt! ;)

Bibeln säger -  Matteus 7
1 Jesus fortsatte: "Döm inte andra, så blir ni själva inte dömda,2 för Gud kommer att behandla er som ni behandlar andra. Den måttstock ni använder då ni dömer andra, den kommer Gud att använda när han dömer er.3 Varför hänger du upp dig på din medmänniskas små svagheter, när du inte erkänner din egen skuld som är mycket större?4 Varför säger du till henne: 'Kom hit så ska jag öppna ögonen på dig så att du ser dina fel', när du samtidigt är blind för din egen synd?5 Du falska människa som bara låtsas lyda Gud! Rätta först till dina egna fel! Sedan kan du se klart och försöka hjälpa din medmänniska. - - -

                 Attraktionslagen säger – tillåt alla att vara just som de är, döm ingen, ty ditt liv är vare sig bättre eller sämre pga hur andra är eller pga vad andra gör – det är enbart avhängt hur du förhåller dig till det som sker. Det är ENBART dina KÄNSLOR som avgör hur ditt liv ser ut och ter sig!
.
Bibeln säger - 7:7 Be, så ska ni få. Sök, så ska ni finna. Knacka och dörren ska öppnas.8 För alla som ber, de får, och alla som söker, de finner. Och för var och en som knackar ska dörren öppnas. 9 Du som är förälder, inte ger du väl ditt barn en sten när det ber om bröd, eller en orm när det ber om en fisk? Naturligtvis inte!  11 Men om nu ni, som är onda och hårdhjärtade, har förstånd att ge goda gåvor till era barn, skulle då inte er Far i himlen ge goda gåvor till dem som ber honom om det?
                
                 Attraktionslagen säger – Be och du kommer att FÅ! Tro på att du redan har det du önskar och att det kommer att manifesteras i din verklighet. Lita på att Universum/Gud levererar ALLT du vill ha, så snart du är redo. Och med redo menas tänker, känner och tror i samklang med ditt inre jags önskan.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar